Pilar Regnskap SA

Noen å støtte seg på!

Tjenester

Regnskap

Vi hjelper deg med regnskapsføring fra A til Å og har som mål å skape merverdi for deg som kunde, ved å frigjøre tiden din og ved å bidra til at du får en bedre oversikt over din økonomi og likviditet. Vi fører regnskap for alle typer selskaper og har fokus på å finne riktig løsning for deg, enten du ønsker å sette bort hele regnskapet eller gjøre deler av jobben selv.

Lønn

Lønnshåndtering er et stort fagfelt, der komplekse utfordringer kan oppstå og det krever derfor både kunnskap og tid. Vær trygg på riktig lønn til riktig tid med lønnstjenester fra oss. Videre kan vi også bistå med andre oppgaver knyttet til personaloppfølgingen, som ansettelsesavtaler, ferieloven og sykefraværsoppfølging. Våre systemer sørger også for effektiv registrering av timer, reiser og utlegg.

Årsoppgjør

Begrepet årsoppgjør omfatter to forhold, årsregnskap og skattemelding. Hvis du eier eller er leder i et AS, så skal du sørge for at selskapet utarbeider og sender inn et årsregnskap til Brønnøysundregisteret. Dette kan vi bistå deg med. I tillegg til årsregnskapet kan vi hjelpe til med utarbeidelse av skattemelding, næringsoppgave mv. Disse avgjør beskatningen av selskapet. Driver du enkeltpersonforetak, så er det din personlige skatt som beregnes.

Rådgivning

Kanskje du ønsker å stifte et nytt selskap og ønsker råd i forhold til valg av selskapsform? Eller ønsker du å endre selskapsform? Vi kan bistå deg med dette. Vi har lang erfaring og kan også hjelpe deg med å få bedre oversikt og kontroll over bedriftens økonomi, enten det dreiser seg om analyser, styring, budsjettering eller likviditetsstyring

Eierskifte

Vi i Pilar Regnskap SA har lang erfaring med eiere og drivere av landbrukseiendommer. Gjennom dette arbeidet har vi opparbeidet
oss en solid erfaring med de utfordringer som landbruket har, og som ofte kommer til uttrykk i forbindelse med generasjonsskifte.
Vi kan bistå deg med rådgivning og utarbeide forslag til nødvendige dokumenter til eierskiftet.

Digitale løsninger

Vi kan bidra til å skape effektive løsninger for regnskap, lønn og økonomistyring basert på din bedrift og bransje. Forenkling ved bruk av riktig løsning, gjør at du kan redusere unødvendig administrasjon og bedre bruke ressursene du har internt. Med gode systemer og rutiner, kan du holde fokus på din kjernevirksomhet Vi benytter Duett, Poweroffice GO og Tripletex.

Pilar Regnskap SA

Avd. Gjennestad

Gjennestadtunet 11
3160 Stokke
Telefon: 33 36 32 20
E-post: post@pilarregnskap.no

Pilar Regnskap SA

Avd. Revetal

Revetalgata 10
3174 Revetal
Telefon: 33 06 45 00
E-post: post@pilarregnskap.no

Pilar Regnskap SA

Avd. Larvik

Løkka 8
3271 Larvik
Telefon: 33 13 00 00
E-post: post@pilarregnskap.no

Pilar Regnskap SA

Avd. Hof

Thorshaugveien 19
3090 Hof
Telefon: 33 05 85 60
E-post: post@pilarregnskap.no

Pilar Regnskap SA

Avd. Sande

Revåveien 35
3070 Sande
Telefon: 33 78 99 10
E-post: post@pilarregnskap.no

Våre åpningstider

1/1 – 31/5: kl. 08.00 – 16.00
1/6 – 31/12: kl. 09.00 – 15.00

Sosiale medier

facebook